Fedt Transfer/Grafting

Forståelse af fedt transfer / Grafting

Fedttransplantation eller fedt grafting beskriver proceduren for overførsel af fedt fra den ene del af kroppen (hofter og / eller lår og fra andre steder) til de områder, der har mistet fedt med akder og osv., oftest til ansigt og hænder . Din plastikkirurg vil fjerne overskydende fedt fra områder med tykkere lag, såsom lår eller bagdel, og derefter podes det til eksisterende væv i det område, der har behov for forfining.

Forståelse af operation

Et alternativ til kollageninjektioner, fedt transfer udfylder ufuldkommenheder i huden ved at fjerne fedtceller fra et område af kroppen med mere fedtvæv og injicere dem på det ønskede sted. I modsætning til kollageninjektioner, som i nogle tilfælde forårsager allergiske reaktioner, oplever patienterne ingen allergiske reaktioner, da fedtet kommer fra deres egne kroppe.

Fedt fjernes fra donorstedet ved hjælp af en sprøjte eller kanyle. Normalt tages fedt fra lår, bagdel eller maven, da disse områder har mere fedtvæv. Lægen renser derefter dette fedt for at fjerne overskydende væske og sprøjter det ind på modtagerstedet. Proceduren gentages, indtil de ønskede resultater er opnået, og ufuldkommenheden er korrigeret

Hvad man kan forvente efter operationen

Fedt transfer kræver generelt tre til fire behandlinger for at opnå varige resultater. Da  fedtet bliver taget fra din egen krop, absorberes cirka 65 procent af det injicerede fedt tilbage i dit system i de første måneder efter proceduren. Cirka 35 procent af det injicerede fedt vil forblive på plads. Når patienterne bemærker, at resultaterne falmer, kan de modtage endnu en fedt transfer. Efter nogle få behandlinger kan huden opretholde sin fastere og glattere udseende i årevis.